Terwijl Nic met de jongens naar Rome en Napels ging, had ik een reis geboekt naar Sicilië met mijn twee jongste meisjes, en wel naar Club Med. Dat leek me heerlijk: beetje sporten, zwemmen, spelletjes doen, boeken lezen, lekker eten en natuurlijk zon, zon, zon. Want na die afschuwelijk koude Koningsdag was het echt tijd om het lijf op te warmen. Maar was het ook zo’n lekker relaxed weekje?

IMG_2104

 

Kijk maar.

 

Cub Med is ideaal als je – zoals – ik alleen met twee kinderen op vakantie gaat. Of als je kinderen hebt in verschillende leeftijden. Of überhaupt. Er is superveel te doen, en het is heel makkelijk om vriendjes te maken. Ook voor de ouders.  ‘s Avonds zijn er shows die van een aardig niveau zijn. De All Inn vakantie van de Franse organisatie is wel aan de prijs. Hoewel de club in Kamarina is nog redelijk te doen is, zeker als je in het voor- of naseizoen gaat. Maar het park kan wel een stevige renovatie gebruiken, en de organisatie gaat soms wel wat met de franse slag. Maar dat laatste vind ik wel grappig. De GO’s zijn in elk geval heel enthousiast allemaal. In de omgeving van Kamarina is er weinig te beleven, dus op een regenachtige dag is er niet veel aan. En we hadden nogal wat regenachtige dagen…