sam sam

Twintig jaar later! Het is niet goed afgelopen met onze vrienden van Samsam. Jimmy scheidde van zijn hyper jaloerse echtgenote (een topchef in Amerika)  nadat hij kaal was geworden door een van haar gerechten – een bewuste poging om hem minder in trek te laten zijn bij de meisjes. Chris baarde vijf kinderen op het platteland van Brabant, maar die zijn net het huis uit, en door het lege nestsyndroom is ze zelf ook het huis uit gevlucht. Lex werd mega-rijk door weer leven te blazen in talloze bruine kroegen, maar raakte vervolgens aan de drank omdat hij het succes niet aankon. Jo had weinig geluk in de liefde, geen idee waarom? Wel kreeg ze een dochter die net zo weinig van leven begreep als zijzelf. Zo proberen ze nog altijd het mysterie te ontrafelen van wie nou eigenlijk de vader is.

Terug in hun studentenhuis aan de Leeghwaterstraat in Haarlem, pakken de vrienden van vroeger het leven weer op. Het mag duidelijk zijn dat dit niet zonder de nodige strubbelingen, misverstanden en beproevingen verloopt.

Het zou toch best grappig zijn als we inderdaad weer terug zouden komen? Vinden jullie dit nou ook een goed plan, deel deze vlog en wie weet.  Wacht er niet te lang mee anders spelen de volgende aflevering zich af in het bejaardentehuis. Hoewel, ook geen slecht idee…