IMG_7379

 

We zijn weer bijna door alle afleveringen heen. Ik had de mazzel om bij de laatste draaidag aanwezig te mogen zijn om een gezellige en inspirerende dag door te brengen op de set. Wel met het risico dat ik het er niet leven vanaf zou brengen.

Ik schrijf al vier seizoenen voor de serie en ik wil graag al mijn lieve collega acteurs, en crewleden, bedanken die deze serie met zoveel liefde, talent en gedrevenheid, maken. Op naar seizoen 5 zou ik zeggen!

Ik plaatste deze vlog op 11 december. Nu, een week later heb ik gehoord  dat het meisje dat gisteren gestorven is op de set van Zwarte Tulp, Annenlien Vanderhoeght is, die als assistent opnameleider ook voor Dokter Tinus werkte. Je ziet haar meerdere malen in de achtergrond lopen en op het laatst roept ze me, omdat de opnamen beginnen. Ik vind het zo afschuwelijk wat haar is overkomen. Wat een verlies van zo’n mooie sterke, geduldige, vrolijke en lieve jonge vrouw. Ik wens al haar familieleden en vrienden heel veel sterkte.