fee groot

We waren op familievakantie, dus weinig tijd om filmpjes te maken. Het begin van de reis wilde niet erg vlotten, de vlucht was geannuleerd en we moesten  weer terug naar huis met onze zes (!) kinderen. De eerste week hadden we via Airbnb een appartement geboekt in Barcelona, vlakbij het strand. Dit bleek een hele goede zet te zijn. Zeker als de leeftijden van de kinderen nogal ver uit elkaar liggen is dit een perfecte vakantielocatie. Er is voor iedereen wel wat te doen, en het strand is ook echt mooi. Daarna zijn we naar Moraira gegaan, een vissersdorpje onder Benidorm. We hadden een prachtige villa gehuurd met privé-zwembad waar we helemaal tot rust kwamen. Moraira is behoorlijk toeristisch, maar het is minder massaal dan de rest van de Costa Blanca. Vooral het baaitje El Portet is heel ouderwets kneuterig.

 

Nog een tip: als je kind te oud is voor een buggy, maar te jong om de hele dag te lopen. Neem een stepje mee van Micro, met drie wielen. Het beste vervoersmiddel voor kinderen tussen de drie en… achttien. Want ook al is het stepje van Katelijne, de oudere kinderen pakken hem steeds van haar af.

http://www.micro-step.nl