been

Nadat ik een maand geleden door mijn knie was gegaan, moest ik een kijkoperatie ondergaan. Het is een dagopname en op zich valt de ingreep best mee. Je krijgt een ruggenprik en kunt dus rustig meekijken op het scherm naar wat de arts aan het doen is. Het ziet eruit  alsof je met een spaceshuttle door een soort wollige wereld reist. Best maf. Dat heb ik dan weer niet gefilmd, maar wel hoe ik er voor en na de operatie bijlig. Nu, ruim een week later, loop ik nog steeds niet echt soepel, maar volgens de arts is mijn knie goed aan het herstellen en moet het elke dag een beetje beter gaan.  Ik kreeg van tevoren veel tips van vrienden. Sommige zeiden: niet doen zo’n meniscusoperatie! Anderen raadden het me juist aan. Ik hoop in elk geval dat ik weer een potje kan rennen binnenkort, want stilzitten is niks voor mij.