Deze twee dragqueens ontmoette ik backstage. NB: ik sta dus gewoon rechtop, en kwam met mijn 1,61m tot hun navel!
FullSizeRender

Ik kan mezelf geen fashionata of hipster noemen. Begrijp me niet verkeerd, ik geef genoeg uit aan mode om een stijlicoon te kunnen zijn, maar vooralsnog creëer ik geen trends. Dus het wordt tijd dat ik een modefeestje bezoek om af te kijken hoe de profs het doen. De openingsshow van de Amsterdam Fashion week, 10 days downtown, leek me de uitgelezen party voor wat inspiratie. Bas Kosters was de host van de avond en een van zijn adapts Ester Haamke showde haar eclectische collectie (eclectisch=een vage, veelgebruikte term in kunst en cultuur, wat zoveel betekent als een bij elkaar geraapt zooitje)  die ze ‘Snake Preview’ noemde. Ik weet niet wat jullie ervan vinden, maar mij sprak het niet zo aan. Misschien voor een off-day thuis op de bank, want het zit volgens mij wel lekker. Afijn, kijk zelf maar.

Ikzelf draag een jurk van Karen Millen, een van mijn lievelingsmerken. Mijn tas is van Longchamp, en mijn schoenen heb ik in Singapore gekocht zijn van een onbestemd merk en van plastic. Tip: Draag nooit plastic schoenen met blote voeten, want je krijgt meteen blaren! Maar gelukkig had ik handgemaakte leren ballerina’s bij me uit Italië. schoen

Mijn vriendin en vaste visagiste Carmen Zomers verzorgde de make-up van de modellen op de catwalk. Niet gek, toch? Of juist wel  gek, en maar  heel arti. Go Carmen.