Mijn bijna-zestienjarige dochter en haar vriendinnen met tips aan ouders. En o ja, voor wie  nog denkt dat op hockeyloverz braaf wordt gehockeyd, hier hoor je de waarheid…

fee en ik

In de hoofdrollen, mijn BFF Frederike, met haar oudste dochter Yasmijn, die weer BFF’s is met mijn dochter Feline. En haar jongste dochter Vivienne, die weer BFF’s is met mijn Katelijne. Klinkt dat niet gezellig? Ja, dat is het ook. Hoewel, als ze die grotere kids gaan beweren dat je op je moeder lijkt (op oma dus) wordt de sfeer een stuk minder aangenaam. Dus dat kun je beter niet doen, meiden.  Maar dit is dan weer een tip van ouders aan  pubers.

Het is best een lang filmpje, maar de moeite van het uitkijken waard als je geïnteresseerd bent in  de psychologische interactie tussen ouder-kind. Of als je net als ik vind dat die meiden zo grappig zijn op deze leeftijd!