Vlog Elle - Volg Elle

Slices of life

Month: May 2016

Jarig!

Mijn lieve Helena heeft deze vlog gemaakt. Twee weken geleden was ik jarig. We hebben de traditie om dan met taart en en cadeautjes bij het bed te komen. Dus terwijl de jarige nog slaapt (of doet alsof), komt de rest van de familie al zingend de slaapkamer binnen.

IMG_8559

Afgelopen zaterdag heb ik het gevierd met een diner voor 35 vrienden. De hele dag hebben we in de keuken gestaan. Timing is niet mijn sterkste punt en ik onderschat altijd hoeveel werk het is, dus de eerste gasten arriveerden toen ik nog onder de douche stond. Maar het kwam helemaal goed, met dank aan lieve man Nic, mijn zoon David en onze au-pair Shannon. De avond was zwoel, de mensen super gezellig, en het decor leek net een Italiaanse film.

Club Med of Club Zonder?

Terwijl Nic met de jongens naar Rome en Napels ging, had ik een reis geboekt naar Sicilië met mijn twee jongste meisjes, en wel naar Club Med. Dat leek me heerlijk: beetje sporten, zwemmen, spelletjes doen, boeken lezen, lekker eten en natuurlijk zon, zon, zon. Want na die afschuwelijk koude Koningsdag was het echt tijd om het lijf op te warmen. Maar was het ook zo’n lekker relaxed weekje?

IMG_2104

 

Kijk maar.

 

Cub Med is ideaal als je – zoals – ik alleen met twee kinderen op vakantie gaat. Of als je kinderen hebt in verschillende leeftijden. Of überhaupt. Er is superveel te doen, en het is heel makkelijk om vriendjes te maken. Ook voor de ouders.  ‘s Avonds zijn er shows die van een aardig niveau zijn. De All Inn vakantie van de Franse organisatie is wel aan de prijs. Hoewel de club in Kamarina is nog redelijk te doen is, zeker als je in het voor- of naseizoen gaat. Maar het park kan wel een stevige renovatie gebruiken, en de organisatie gaat soms wel wat met de franse slag. Maar dat laatste vind ik wel grappig. De GO’s zijn in elk geval heel enthousiast allemaal. In de omgeving van Kamarina is er weinig te beleven, dus op een regenachtige dag is er niet veel aan. En we hadden nogal wat regenachtige dagen…