Vlog Elle - Volg Elle

Slices of life

Month: April 2016

Chengdu part 3

fee in ronde

Fee en ik zijn ‘lost in translation’ in de miljoenenstad. Maar in dat vacuüm van niet-begrijpen, snappen wij elkaar steeds beter.  Wat een geweldige ervaring met mijn zestienjarige dochter.

 

 

Chengdu part 2

 

fee en ik

Feline is met haar zestien jaar, helemaal alleen naar Chengdu gevolgen waar we onze reis samen verder voortzetten. Van het Panda Breeding Centre (zie vlog over Panda’s) gaan we naar Leshan om de Giant Buddha te bezichtigen. De volgende dag beklimmen we Mount Emei,  de grootste toeristische attractie in de provincie Sichuan . Nou ja, beklimmen is een groot woord… Als je weinig tijd hebt zou ik dit onderdeel van de reis skippen. Tenzij je – net als ik – geïnteresseerd bent in hoe de Chinezen massaal hun vrije tijd doorbrengen.

 

Chengdu part 1

Summer en ik

Misschien hebben jullie het artikel gelezen in de Happinez over mijn reis met mijn dochter Feline naar de mega Chinese stad Chengdu. Hier deel 1 van de reis, waarin ik nog alleen ben. In eerste instantie ging ik voor de research voor mijn nieuwe roman die volgend jaar uitkomt. Zonder Summer had ik er weken over gedaan om zoveel te weten te komen. Mocht je naar Chengdu gaan, of een rondreis China willen maken, boek dan zeker Summer Wong via TripAdvisor.

 

 

 

Hoezo kerstmis op 1 april?!

IMG_7569

Omdat ik dit filmpje van de negentiende verjaardag van mijn zoon, David, vergat te posten. Maar toch te lief om zomaar in de spambox te laten verdwijnen.