Vlog Elle - Volg Elle

Slices of life

Month: December 2015

SAMSAM KOMT TERUG!

sam sam

Twintig jaar later! Het is niet goed afgelopen met onze vrienden van Samsam. Jimmy scheidde van zijn hyper jaloerse echtgenote (een topchef in Amerika)  nadat hij kaal was geworden door een van haar gerechten – een bewuste poging om hem minder in trek te laten zijn bij de meisjes. Chris baarde vijf kinderen op het platteland van Brabant, maar die zijn net het huis uit, en door het lege nestsyndroom is ze zelf ook het huis uit gevlucht. Lex werd mega-rijk door weer leven te blazen in talloze bruine kroegen, maar raakte vervolgens aan de drank omdat hij het succes niet aankon. Jo had weinig geluk in de liefde, geen idee waarom? Wel kreeg ze een dochter die net zo weinig van leven begreep als zijzelf. Zo proberen ze nog altijd het mysterie te ontrafelen van wie nou eigenlijk de vader is.

Terug in hun studentenhuis aan de Leeghwaterstraat in Haarlem, pakken de vrienden van vroeger het leven weer op. Het mag duidelijk zijn dat dit niet zonder de nodige strubbelingen, misverstanden en beproevingen verloopt.

Het zou toch best grappig zijn als we inderdaad weer terug zouden komen? Vinden jullie dit nou ook een goed plan, deel deze vlog en wie weet.  Wacht er niet te lang mee anders spelen de volgende aflevering zich af in het bejaardentehuis. Hoewel, ook geen slecht idee…

 

Mannenharten 2!


helena en elle

Helena en ik voor de premiere van Mannenharten 2. Een film die door haar vader (Kaja Wolffers, NL film) is geproduceerd en waar ik aan mee geschreven heb. Ik was blij met het resultaat. Er werd gelachen om grappen die ik had bedacht, dus missie geslaagd!

 

 

De krultang is van Jose Eber. Mijn jurk is van Rinascimento en Helena heeft een jurk aan van CoolCat.

 

 

 

De laatste opnamedag van Dokter Tinus

IMG_7379

 

We zijn weer bijna door alle afleveringen heen. Ik had de mazzel om bij de laatste draaidag aanwezig te mogen zijn om een gezellige en inspirerende dag door te brengen op de set. Wel met het risico dat ik het er niet leven vanaf zou brengen.

Ik schrijf al vier seizoenen voor de serie en ik wil graag al mijn lieve collega acteurs, en crewleden, bedanken die deze serie met zoveel liefde, talent en gedrevenheid, maken. Op naar seizoen 5 zou ik zeggen!

Ik plaatste deze vlog op 11 december. Nu, een week later heb ik gehoord  dat het meisje dat gisteren gestorven is op de set van Zwarte Tulp, Annenlien Vanderhoeght is, die als assistent opnameleider ook voor Dokter Tinus werkte. Je ziet haar meerdere malen in de achtergrond lopen en op het laatst roept ze me, omdat de opnamen beginnen. Ik vind het zo afschuwelijk wat haar is overkomen. Wat een verlies van zo’n mooie sterke, geduldige, vrolijke en lieve jonge vrouw. Ik wens al haar familieleden en vrienden heel veel sterkte.

 

 

Hallo Bungalow!

hallo_bungalow

Eindelijk is hij in de bioscoop: dé misdaad-comedy Hallo Bungalow, met in de hoofdrollen: Annemarie Jung, Lies Visschedijk, Eva van der Gucht en Jennifer Hoffman.  Samen met Anne de Clercq heb ik het scenario geschreven. Als je m nog niet gezien hebt, ga zeker kijken!