Vlog Elle - Volg Elle

Slices of life

Month: October 2015

Katelijne is 6!

katy feest

Het is alweer drie dagen geleden, maar hier is dan het filmpje van mijn kleintje dat groot aan het worden is. Je t’aime…

Elle&Carmen Beautyvlog 1

elle&carmen

Ja, daar issie dan, onze eerste heuse beautyvlog. Het is het begin van een lange reeks… vermoed ik.

 

Elly’s Choice

FullSizeRender

Hebben jullie de commercial al op tv gezien? Voor wie het nog niet weet: Elly’s Choice  is het eerste eBook abonnement van Nederland waarbij je elke maand 10 eBooks mag downloaden. Naast het basispakket van 5 eBooks maak je een keuze uit 1 van de 3 aanvullende pakketten van elk 5 eBooks. Deze pakketten zijn ingedeeld in 3 genres gericht op de mannelijke lezer, de vrouwelijke lezer en de literatuur liefhebber.

In een goed boek kan ik me volledig verliezen. Ik word erdoor geraakt, het inspireert me en verrijkt me. Daarom wil ik blijven lezen én blijven schrijven. Ik heb meegewerkt aan de commercial van Elly’s choice omdat ik ook het digitaal lezen wil stimuleren. Natuurlijk is een papieren boek fijn, maar het voordeel van een digitaal boek is dat je het altijd bij de hand hebt in je telefoon of Ipad, dat het geen ruimte inneemt in je tas of je kast, dat het vaak minder duur is, en er geen boom voor gekapt hoeft te worden.

Aan iedereen die wel eens boek illegaal download, wil ik het volgende kwijt: in elk boek zitten minstens 1000 werkuren, nog afgezien van het vele denkwerk, de research, het gevoel en de passie. Als we illegaal downloaden eigenen we ons een artistieke producten toe zonder dat de makers hiervoor worden beloond. Begrijp je dat je hiermee die makers direct treft? Het voelt misschien alsof het er toch al is, dus waarom mag je niet even snel een kopietje maken. Maar als je een nieuwe jeans koopt moet je daarvoor toch ook gewoon betalen, of niet soms?