Vlog Elle - Volg Elle

Slices of life

Category: Beauty & Health (page 1 of 2)

Mannenharten 2!


helena en elle

Helena en ik voor de premiere van Mannenharten 2. Een film die door haar vader (Kaja Wolffers, NL film) is geproduceerd en waar ik aan mee geschreven heb. Ik was blij met het resultaat. Er werd gelachen om grappen die ik had bedacht, dus missie geslaagd!

 

 

De krultang is van Jose Eber. Mijn jurk is van Rinascimento en Helena heeft een jurk aan van CoolCat.

 

 

 

Elle&Carmen Beautyvlog 1

elle&carmen

Ja, daar issie dan, onze eerste heuse beautyvlog. Het is het begin van een lange reeks… vermoed ik.

 

Sauna with friends

IMG_6513

Niks beters dan een dagje naar de spa met je vriendinnen om het leven door te nemen. Susan, Marion en ik realiseerden ons dat we sinds we elkaar kennen, niet meer met dezelfde liefdes zijn. Wat gebeurt er toch veel in ons kleurrijke relationele bestaan. Maar friends stay forever!

Het vest waar ik het over heb komt van DQueens, van Pascalle van Kessel. Het vest het 59,- en de sjaal 19,-. Ik heb ook nog een hele mooie suède tas gekocht en een paar armbandjes. Kijk zelf  even op haar site nog meer leuke items  http://www.d-queens.com

elle 2

 

Het nieuwe steppen!

IMG_1573Nee, dan bedoel ik niet in de sportschool op zo’n plastic bankje. Dit is steppen in de natuur met een step gemaakt voor volwassenen. Sabrina Haas schafte tien van die wonderlijke vehikels aan, en richtte fitkick.nl op. Elke week neemt ze ons op een nieuwe route mee over de hei, en omdat ik deze omgeving nog niet zo goed ken is dit de ideale manier om wegwijs te raken. Hoewel ik zou geen enkele tocht in mijn eentje na kunnen steppen.

Ik heb heel veel hardgelopen in mijn leven, maar door mijn meniscus operatie wilde ik mijn knieën niet meer zo zwaar belasten. Het steppen is veel minder belastend voor je gewrichten, en tegelijkertijd is het veel pittiger dan fietsen. Veel mensen vragen dan: ‘maar dan krijg je toch één gespierd been, en één slap been?’ Nee, je wisselt steeds van been. Het enige nadeel is dat we soms worden uitgelachen door wandelaars of joggers. Ach…

 

 

 

 

L’Oreal Paris Beauty Mama of the Year Award 2015!

FullSizeRender
And the winner is…. (tromgeroffel) ME! Ja, ik kan het zelf ook maar amper geloven, maar het is echt waar. Op mijn 48ste een schoonheidsprijs winnen is toch hilarisch. Mensen zeggen dat wijsheid met de jaren komt, maar kennelijk schoonheid ook. Plotseling vraagt iedereen: ‘Hoe blijf je zo mooi?’ Alsof ik mezelf zo knap vind. Ahum, ik zal proberen deze vraag serieus te beantwoorden. In de eerste plaats heb ik de genen van mijn moeder. Ze heet niet voor niet Ria Geenen en ze ziet er met haar 69 jaar nog super goed uit. Verder smeer ik elke dag mijn huid in met een goede voedende crème, ik zorg ervoor dat ik genoeg water en groene thee drink, ik eet elke dag fruit en groente, en ik sport gemiddeld twee keer per week.

Hou ouder je wordt, des te belangrijker het is om er goed verzorgd uit te zien. En dat betekent niet een dikke laag make-up opsmeren, of allerlei kunstgrepen laten uitvoeren. Meestal draag ik een soort van naturel make-upje, waarbij het nauwelijks opvalt dat er iets op mijn gezicht zit. Ik heb nog nooit fillers gebruikt, iets gelift of strakgetrokken Ik verf mijn haar gemiddeld een keer per jaar – dan doe ik er wat highlights in. Naar de kapper ga ik ongeveer twee keer per jaar. Ik ga bijna nooit naar een schoonheidsspecialiste, alleen heel af en toe om die kleine witte gerstenkorretjes te laten verwijderen. Ik heb een keer botox in mijn gezicht laten spuiten voor een rol, omdat ik een vrouw moest spelen die heel erg gebotoxt was. Het resultaat vond ik iets te heftig. Het enige wat ik nu eens in het half jaar doe zijn de frons- en verbazingsrimpels, op mijn voorhoofd. Maar aan mijn lachrimpels komen ze niet! 🙂 Het lijkt me leuk om eens wat vaker een beautyvlog te maken, die ik niet versneld afspeel. Dus daar ga ik aan werken.

That’s all for now. Hier is het filmpje van de uitreiking.

 

 

Ps. Nu ik heb ontdekt hoe leuk het is om een prijs te winnen, ga ik hierna voor de Libris Literatuurprijs!

Niet Te Verteren!

cors

Vandaag kreeg ik het eerste exemplaar uitgereikt van het boek Niet Te Verteren. Cors van den Berg schreef dit informatieve boek, over hoe je je kind in zeven-stappen gezonder maakt, in eerste instantie vanwege de bezorgdheid over de toekomst van zijn kleinzoon, Milan. Een life-changing project als je het mij vraagt, want Cors en zijn twee partners, uitgever Ric Hofmans en marketeer Ton Damen, willen hiermee een heuse beweging veroorzaken die ervoor zorgt dat onze kinderen gezonder, fitter, slanker, slimmer en alerter worden. Ik steun dit nobele initiatief en roep mensen op om dit  uitgebreide naslagwerk over gezonde voeding te kopen en net als ik aan de slag te gaan met de tips en recepten.

Help de discussie over gezondere voeding en wordt ambassadeur op www.nietteverteren.nl

Shopping with my daughter!

Feline is the best!
fee

Wat is er leuker dan winkelen met je bijna zestienjarige dochter. Niks toch? Nou ja, een museum of expositie zou ook best eens leuk zijn voor de afwisseling, maar dat komt wel als ze zeventien of achttien is – hoop ik. Het shoppen kost je steevast een bergje geld, maar daar kom je ook wel weer overheen.  Zara is op dit moment favoriet.  Na afloop eten we in Fee’s favoriete restaurant, Sumo.

 

 

Kijk operatie. Ofwel: kijkoperatie

 

been

Nadat ik een maand geleden door mijn knie was gegaan, moest ik een kijkoperatie ondergaan. Het is een dagopname en op zich valt de ingreep best mee. Je krijgt een ruggenprik en kunt dus rustig meekijken op het scherm naar wat de arts aan het doen is. Het ziet eruit  alsof je met een spaceshuttle door een soort wollige wereld reist. Best maf. Dat heb ik dan weer niet gefilmd, maar wel hoe ik er voor en na de operatie bijlig. Nu, ruim een week later, loop ik nog steeds niet echt soepel, maar volgens de arts is mijn knie goed aan het herstellen en moet het elke dag een beetje beter gaan.  Ik kreeg van tevoren veel tips van vrienden. Sommige zeiden: niet doen zo’n meniscusoperatie! Anderen raadden het me juist aan. Ik hoop in elk geval dat ik weer een potje kan rennen binnenkort, want stilzitten is niks voor mij.

Amsterdam Fashion Week

Deze twee dragqueens ontmoette ik backstage. NB: ik sta dus gewoon rechtop, en kwam met mijn 1,61m tot hun navel!
FullSizeRender

Ik kan mezelf geen fashionata of hipster noemen. Begrijp me niet verkeerd, ik geef genoeg uit aan mode om een stijlicoon te kunnen zijn, maar vooralsnog creëer ik geen trends. Dus het wordt tijd dat ik een modefeestje bezoek om af te kijken hoe de profs het doen. De openingsshow van de Amsterdam Fashion week, 10 days downtown, leek me de uitgelezen party voor wat inspiratie. Bas Kosters was de host van de avond en een van zijn adapts Ester Haamke showde haar eclectische collectie (eclectisch=een vage, veelgebruikte term in kunst en cultuur, wat zoveel betekent als een bij elkaar geraapt zooitje)  die ze ‘Snake Preview’ noemde. Ik weet niet wat jullie ervan vinden, maar mij sprak het niet zo aan. Misschien voor een off-day thuis op de bank, want het zit volgens mij wel lekker. Afijn, kijk zelf maar.

Ikzelf draag een jurk van Karen Millen, een van mijn lievelingsmerken. Mijn tas is van Longchamp, en mijn schoenen heb ik in Singapore gekocht zijn van een onbestemd merk en van plastic. Tip: Draag nooit plastic schoenen met blote voeten, want je krijgt meteen blaren! Maar gelukkig had ik handgemaakte leren ballerina’s bij me uit Italië. schoen

Mijn vriendin en vaste visagiste Carmen Zomers verzorgde de make-up van de modellen op de catwalk. Niet gek, toch? Of juist wel  gek, en maar  heel arti. Go Carmen.

 

De Foodhallen WTF?!

IMG_1492

 

Ik was even uit de lucht vanwege deadlines voor scripts en columns, eindejaarsactiviteiten op school van de kinderen, de begrafenis van mijn oma, en nog veel meer. Maar hier een tip voor als je naar Amsterdam gaat. De foodhallen. En zeg even dag, als je mij daar volgende keer tegenkomt. Dag!

 

Older posts